Farma.bg Начало

Виж количка
0 избрани продукти
Филтри
Категории с падащо меню
 • Марки
 • Heel

  Heel

  Heel

  Heel e един от водещите производители на хомеопатични комплексни препарати. Продукти на компанията са предназначени да активирате естествените самоздравителни механизми на организма. Съдържат по няколко предимно естествени съставки, повечето от които са направени по хомеопатични начин.

  17

  продукта

  Покажи 5 10 17
  Подреди по:
  17 продукта
  «1»

  Продукти

  • АНГИН-ХИЛ S тб. х 50 - Heel

   Angin - heel S, Хийл, Хил e хомеопатичен лекарствен продукт, който се прилага се при ангина (възпаление на сливиците).

   Shop now »
   Цена: 6.75лв.
  • ВЕРТИГОХИЛ тб. х 50 - Heel

   Vertigo Heel, Хийл, Хил е хомеопатичен продукт, който се прилага при световъртеж от различен произход, най-вече при атеросклероза.

   Shop now »
   Цена: 6.75лв.
  • ЕУФОРБИУМ КОМПОЗИТУМ назален спрей x 20мл. - Heel

   Euphorbium Compositum spray, Хийл, Хил e хомеопатичен продукт, който се използва за лечение на ринит (хрема) от различно естество (вирусен, бактериален, алергичен), както и хрема при променена структура на носната лигавица. За симптоматично лечение на озена и хроничен синузит.

   Shop now »
   Цена: 9.18лв.
  • ВОМИТУСХИЛ р-р 30мл - Heel

   Vomitus Heel, Хийл, Хил е хомеопатичен лекарствен продукт, който се използва за симптоматично лечение на гадене и повръщане.

   Shop now »
   Цена: 10.13лв.
  • ЛИМФОМИОЗОТ р-р 30мл - Heel

   Lymphomyosot, Хийл, Хил е хомеопатичен лекарствен продук, който се прилага се при лимфостаза (оток) от различен произход - следоперативна, следтравматична, статична; лимфаденити; тонзиларна хипертрофия и хроничен тонзилит.

   Shop now »
   Цена: 10.15лв.
  • ЕНГИСТОЛ тб. х 50 - Heel

   Engystol е хомеопатичен лекарствен продукт, идеалната комбинация от съставки, насочени към ефективно облекчаване на широк спектър от симптомите на настинка и грип - хрема, зачервено и болезнено гърло, мускулни болки, повишена температура и др.

   Shop now »
   Цена: 8.39лв.
  • ВОМИТУСХИЛ S супоз. х 12 - Heel

   Вомитусхил S, Vomitusheel S, Хийл, Хил свещички, е хомеопатичен лекарствен продукт, който се използва за симптоматично лечение на гадене и повръщане при бебета, деца и възрастни.

   Shop now »
   Цена: 8.27лв.
  • ТРАУМИЛ S маз x 50 гр. - Heel

   Traumil S, Хийл, Хил e хомеопатичен лекарствен продукт, който се използва за лечение на наранявания, като навяхвания, изкълчвания, натъртвания, кръвоизливи и изливи в ставите, след счупвания на костите.

   Shop now »
   Цена: 9.99лв.
  • ЛИМФОМИОЗОТ тб. х 50 - Heel

   Lymphomyosot, Хийл, Хил е хомеопатичен лекарствен продукт, който се при лимфостаза (оток) от различен произход - следоперативна, следтравматична, статична; лимфаденити; тонзиларна хипертрофия и хроничен тонзилит.

   Shop now »
   Цена: 7.95лв.
  • ГРИП-ХИЛ тб. х 50 - Heel

   Gripp-Heel, Грип хийл, Хил е хомеопатичен лекарствен продукт, идеалната комбинация от съставки, насочени към ефективно облекчаване на широк спектър от симптомите на настинка и грип - хрема, зачервено и болезнено гърло, мускулни болки, повишена температура и др.

   Shop now »
   Цена: 6.87лв.
  • СПАСКУПРИЛ тб. х 50 - Heel

   Spascupreel, Спаскуприйл, Хийл, Хил е хомеопатичен продукт, който се използва за лечение на спазми на органите с гладка мускулатура /стомах, черва, жлъчка, матка, пикочни пътища/, както и спазми на напречно набраздената мускулатура /мускулни крампи/.

   Shop now »
   Цена: 6.89лв.
  • ЗИЛ Т тб. х 50 - Heel

   Zeel T, Хийл, Хил е хомеопатичен продукт, който се използва за лечение на артроза /особено гонартроза/, полиартроза, спондилартроза, хумероскапуларен периартрит.

   Shop now »
   Цена: 8.35лв.
  • ТРАУМИЛ S / TRAUMЕЕL S таблетки х 50 - Heel

   Траумил S e се използва при наранявания, като навяхвания, изкълчвания, натъртвания, кръвоизливи и изливи в ставите след счупвания на костите; постоперативни и посттравматични отоци и подувания на меките тъкани, Хийл, Хил

   Shop now »
   Цена: 8.05лв.
  • НАЗО-ХИЛ р-р 30мл - Heel

   Naso Heel S, Назо хийл, Хил е хомеопатичен лекарствен продукт, който се използва за лечение на остри и хронични ринити.

   Shop now »
   Цена: 10.75лв.
  • ЕУФОРБИУМ КОМПОЗИТУМ р-р 30мл - Heel

   Euphorbium compositum solutio, Хийл, Хил e хомеопатичен продукт, който се изпозлва за лечение на остър и хроничен синузит, катарално възпаление на Евстахиевата тръба, серозен отит.

   Shop now »
   Цена: 12.20лв.
  • НЕРВОХИЛ Н тб. х 50 - Heel

   Neuroheel, Нерво хийл, Хил е комплексен хомеопатичен лекарствен продукт. Благоприятства емоционалната стабилност. Уравновесява настроението.

   Shop now »
   Цена: 7.19лв.
  • ВЕРТИГОХИЛ р-р 30мл - Heel

   Vertigo Heel, Вертиго хийл, Хил е хомеопатичен продукт, който се използва при световъртеж от различен произход, най-вече при атеросклероза.

   Shop now »
   Цена: 10.29лв.
  «1» Страница 1 от 1
  Check legality of this online pharmacy
  Този сайт използва "бисквитки" (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах